OKAY Herent is terug open

De Herentse OKAY-vestiging was ruim drie maanden gesloten voor verbouwingen en aanpassingen. Op woensdag 20 januari gaan de deuren terug open.

Stephanie Beirens
Stephanie Beirens

‘Er is heel wat veranderd’, vertelt store-manager Stephanie Beirens. ‘De winkel is verfrist, verjongd én een stuk groter geworden’. De winkel werd verbouwd naar een zogenaamde tweede generatiewinkel. Het was de bedoeling om het vroegere concept een update te geven. ‘De look & feel van de winkel is opgefrist om met een eenduidiger verhaal naar de klant te stappen’, vertelt Stephanie. ‘Zo komen we beter aan de behoeften van de klant tegemoet’.Break wit

DSCF8081Een open gevoel
De oppervlakte van de winkel is zo’n 100 vierkante meter groter geworden. Door deze openheid is er onder andere meer aandacht voor de broodrayon en de fresh-mart. ‘Nieuw is ook ons inspiratiemeubel met daarin heel wat toffe ideeën en producten ready-to-eat, ready-to-serve en ready-to-cook’, zegt Stephanie. ‘Ook een tapasbar is nieuw in het concept’.

De zichtbaarheid van de diverse artikelen in de winkel is ook sterk vergroot. Zo zijn de traditionele diepvrieskoffers vervangen door nieuwe, overzichtelijke vrieskasten.

DSCF8090Snel, goedkoop en gemakkelijk
‘Er zijn ook heel wat aanpassingen gebeurd die niet direct zichtbaar zijn voor de klanten, maar die ons toelaten om efficiënter te werken’, zegt Stephanie. ‘Zo hebben we nu bijvoorbeeld een aparte ruimte waar we ons brood kunnen afbakken in een nieuwe, grotere oven’.

Ter gelegenheid van de opening op woensdag 20/1 wordt er aan de klanten een drankje en een hapje aangeboden. Ook zijn  er diverse degustaties voorzien in de vernieuwde winkel.

Break wit

OKAY Herent
Mechelsesteenweg 635
3020 Herent
Tel: 016 58 59 10
Open van maandag t.e.m. zaterdag van 8.30 uur tot 19.30 uur.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s