Wild in’t Park: de affiche is compleet

Stan van Samang, Het Zesde Metaal, Typhoon (NL), Soulbrothers, Douglas Firs, The Skadillacs… zijn naast DAAN, MILKC INC en Radio Oorwoud aan de affiche van WIP 2016 toegevoegd.

WIP 2016 affiche2‘We hebben mooie namen kunnen strikken voor de inmiddels 9de editie van het Wild in’t Park festival’, vertelt organisator Pieter Taccoen. ‘Met toppers als Stan Van Samang, DAAN, Milk Inc, Het Zesde Metaal, Typhoon, Soulbrothers… zal het Wildemanspark weer daveren’.

‘Naast de vaste ingrediënten van een gezellig buurtfestival met grote namen en lokaal talent, aandacht voor toegankelijkheid, animatie voor de kinderen en een democratische prijzenbeleid pakken we dit jaar uit met een Bamboeconstructie van internationaal gerenommeerd kunstenaar Georges Cuvillier’, vertelt Pieter. ‘U hoeft dus niet naar Australië of Tommorrowland om in een prachtige installatie van 280 bamboes van 11 meter lang feest te vieren’.

Vrijwilligers

Wild in’t Park zou niet kunnen doorgaan zonder de hulp van de vele vrijwillige handen. Tijdens het festivalweekend zijn zo’n 180 vrijwilligers nodig. Wie graag meewerkt aan het festival kan zich aanmelden via de website. ‘We garanderen een geweldig weekend én een exclusieve WIP T-shirt’, besluit Pieter.

Meer info en tickets via wildintpark.be

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s