Wie weet er een mooie naam voor ons speelpleintje?

De riolerings- en wegenwerken in de Kerkweg en de Notelarenweg zijn klaar. Er werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook een gezellig trefpunt en speelpleintje aan te leggen.

De kinderen uit de buurt hebben ondertussen de speeltuigen al ontdekt. Voor de buurtbewoners is het aangenaam bijpraten op de bank.
Alleen een gepaste naam voor het trefpunt ontbreekt nog…

 

L1001368Geef het nieuwe trefpunt een naam
Het is aan de inwoners om een passende naam te kiezen. Tot 25 april kun je online stemmen voor de naam van dat nieuwe trefpunt. Via de link www.herent.be/Kerkweg kun je jouw stem uitbrengen op jouw favoriete naam, maar ook je eigen voorstel indienen. De naam met de meeste stemmen wordt uiteindelijk op een groot bord aan het trefpunt vereeuwigd.

Op 21 mei wordt de nieuwe  speel- en ontmoetingsplek officieel ingehuldigd.

L1001364

2 comments

  • Aan het aantal spelende kinderen en hun ouders en grootouders te zien is dit speelpleintje inderdaad een schitterend schot in de roos. Als gezin met drie opgroeiende kinderen hebben wij zo een speelpleintje in onze buurt altijd gemist. Onze kinderen zijn de leeftijd van speeltuin nu net voorbij, maar als “hangplek” zal dit pleintje ook ongetwijfeld fungeren.
    Het enige dat momenteel ontbreekt is een vuilbak en jammer genoeg zijn er voldoende nozems die er dan ook doodleuk hun rommel achterlaten. Voorlopig zijn er voldoende buurtbewoners die de boel nog komen opkuisen, maar hopelijk zet de gemeente zo snel mogelijk een vuilbak ter hoogte van de zitbanken.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s