Welkom in de Belle’Lise Pop-Up Store

Reeds vijf jaar is Elise Devue uit Winksele actief in de verkoop van modieuze dameskleding en bijbehorende accessoires onder de naam ‘Belle’lise’. De hele maand maart is er een bijzonder gezellige Pop-Up Store in de Warotstraat.

 

699A0572-bewerktHomeshop
Belle’lise is wat je een mobiele winkel zou kunnen noemen. ‘Bij me thuis heb ik een homeshop die tijdens het seizoen geopend is op zaterdag van 10u tot 13u’, zegt Elise. ‘Daarnaast doe ik ook homeparty’s en sta ik geregeld op allerlei evenementen.  Ook private shopping behoort tot de mogelijkheden’.

Voor de drukbezette vrouw biedt Belle’lise een alternatief met focus op aangenaam winkelen: ‘Je vermijdt de drukte van de stad en je winkelt wanneer je wil, waar je wil en met wie je wil’.

Elise wil haar klanten met raad en daad bijstaan.’Ik heb een diploma kleur- en stijlconsulente op zak, dus ik kan mijn klanten het nodige advies geven.  Ik vind het vooral belangrijk om niet opdringerig te zijn, mijn klanten de tijd en de vrijheid te gunnen en heel eerlijk te zijn!’

Break wit

699A0569-bewerktKlanten extra verwennen
‘Om mijn vijfjarig bestaan te vieren, wilde ik graag iets speciaals doen. Zo is de idee gekomen om een pop-up store te openen’, vertelt Elise.’Mijn klanten eens extra verwennen én meer zichtbaarheid geven aan mijn product, dat was mijn doel. Het afgelopen weekend, het openingsweekend, was al zeer geslaagd!’

Pop-up Store is nog tot en met zondag 27 maart geopend, telkens op woensdag van 9u tot 13u, vrijdag van 16u tot 21u, zaterdag van 10u tot 18u en op zondag van 14u tot 18u.  De store is gelegen in de Warotstraat nr. 4 te Winksele.

Op de Facebookpagina of webpagina www.bellelise.be kan je het reilen en zeilen van Belle’lise volgen!

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s