Kermis in Delle

Voorbije zaterdag was er weer kermis in en rond de parochiezaal.

DSCF0815‘ Dit jaar hebben we het anders aangepakt dan andere jaren. We hebben twee grote springkastelen laten plaatsen, een klimmuur voor de grote kinderen en een hindernissenunit voor de kleinere kinderen’, vertelt mede-organisator Rudi Overloop

Het goede weer was minder aanwezig dan de afgelopen dagen. Toch lieten de mensen van Delle zich daar niet door tegenhouden. ‘Ook al is het weer minder, we zijn zeker blij met de opkomst! ‘ aldus Rudi.

Foto
Enkele weken geleden kwam Jozef Hamels, één van de vaste waarden bij de organisatie, te overlijden. Andere jaren zat Jozef aan de kassa, en dit jaar was niet anders. Zijn foto stond op de tafel en zo maakte hij ook dit jaar deel uit van Kermis Delle.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s